28. Februara br.2, Luks Elektro D.O.O.

O nama

Luks Elektro je osnovan na Ubu 2004. godine. Nakon usaglašavanja sa novim zakonom od 1998. godine posluje pod nazivom Luks-Elektro D.O.O. Nakon osnivanja Luks Elektro velikim angažovanjem zaposlenih, stručnim usavršavanjem, nabavkom savremene opreme, poštovanjem obaveza i rokova, i naravno kvalitetom izvedenih radova postaje vodeće elektroenergetsko preduzeće na teritoriji Opštine Ub.

kablovi slika

Još nešto o nama Šta nas čini posebnim

Firma od poverenja

Stalnim usavršavanjem i praćenjem trendova u energetskim sistemima, proširuju se kapaciteti firme kao i broj zaposlenih, otvara se proizvodni pogon za elektroenergetske elemente i nabavlja mehanizacija za rad na visini. Realizovani projekti i povećana konkuretnost preduzeća omogućava proširenje pružanja naših usluga i na teritoriju Grada Beograda i cele Srbije. U saradnji sa našim partnerima kao podizvođači radova u elektroenergetskom delu, realizujemo veliki broj poslova na značajnim projektima za renomirane klijente. Obučenost naših radnika, kao i oprema koju ugrađujemo proizvedenu od renomiranih proizvođača, garancije su kvaliteta izvedenih radova. Prateći savremene tokove u elektroenergetskim sistemima, i po pitanju opreme i po načinu izvođenja zahtevanih radova, preduzeće može da odgovori i najzahtevnijim klijentima. Obučeni timovi naših radnika, iskustvom i znanjem ostvaruju i veoma dobru saradnju sa ostalim izvođačima na objektima, što dodatno garantuje brzinu i kvalitet izvedenih radova.

Zainteresovani ste za saradnju?

Obučeni timovi naših radnika, iskustvom i znanjem ostvaruju i veoma dobru saradnju sa ostalim izvođačima na objektima, što dodatno garantuje brzinu i kvalitet izvedenih radova.